Vores historie

LIDT OM OS

HOS FLEXUDLEJNING.DK

LIDT OM OS BAG FLEXUDLEJNING.DK

FlexUdlejning er et lille firma som er en del af BaseOne ApS, og som er beliggende i Lynge (Allerød) nord for København.

Flexudlejning er startet af Nadia som er 33 år, og kommer fra Filippinerne og sønnen Axel på 4 år. - Jeg kom til Danmark i 2015, og er gift med Kasper på 44.

Jeg er i dag i gang med at tage en SOSU-uddannelse og er pt. på barsel med vores datter, Liv.

I slutningen af 2020 overtog jeg min mans firma, da han desværre er kommet til skade med sin ryg, og skal i gang med genoptræning.

Så i stedet for at lukke vores firma, valgte vi at omlægge det, og lave noget vores søn og datter også kunne blive en del af.

Dette blev startskuddet for FlexUdlejning og vi glæder os meget til at komme i gang, og tilbyde vores service til alle der ønsker det i vores lokalsamfund.

VISION OG MISSION


Vores vision er at vi måske en dag kan leve af FlexUdlejning, men da penge ikke var det primær, da vi startet FlexUdlejning, så har det ikke første prioritet. Vi hygger os, og elsker det vi laver, og det er for os, mere værd, en masse penge på kistebunden.


Vores mission er, som det står i vores slogan (Vi har fokus på alt det sjove til børnefamilier) - Vi har en mission om at gøre alt det sjove mere tilgængeligt for børnefamilier, uanset om det er popcornmaskiner, Slush Ice Maskiner eller Candyfloss maskiner til børnefødselsdagen, eller det er en Autocamper til sommerferien.

FLEXUDLEJNING I DAG
2021 & 2022


I dag har vi et bredt udvalg af maskiner til udlejning, så som Popcornmaskiner, Candyfloss Maskiner, Slush Ice Maskiner, Røg Maskiner, Sæbeboblemaskiner og meget meget mere... Men har også tilbehør til alle vores maskiner.


Du kan vælge at nøjes med at leje maskinen, eller vælge et af vores Pakke Tilbud, som kan være maskiner med tilbehør, eller hele pakken, hvor vi kommer ud og sætter det hele op, og laver popcorn, Slush Ice og Candyfloss til jeres gæster, og tager det hele med igen når festen slutter.

FLEXUDLEJNING I FREMTIDEN


Hvem ved hvad fremtiden bringer... Men en ting er sikkert...
Vi vil arbejde hårdt på at nå vores neste mål i 2023, som er at gøre det mere økonomisk tilgængeligt for børnefamilier at leje autocamper.


Det er i dag frygtligt dyrt at leje en autocamper, og skal i eje en, er det typisk kun folk med MEGET høje lønninger eller stor friværdi i huset, som har råd til at købe en autocamper.


Vores håb for fremtiden er at skabe en form for familieklub, som vil gøre det billiger at afprøve campinglivet til fornuftige priser