Udlejning af Popcornmaskiner

Ingen fest uden sprøde popcorn!

Lej en POPCORNMASKINE...

Udlejning af Popcornmaskiner i Købehhavn & Nordsjælland

Alle vores almendelige popcornmaskiner kommer med eller uden vogn, og kan lejes i flere farver.

Vi kan tilmed putte Dit logo på maskinen, hvis det er til et firma event!


Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar til at svare alle ugens 7 dage - Fra Kl. 08-22

22797911

Du bør overveje
en stor
Popcornmaskine


Hvis i bliver 200+ gæster eller hvis du kun har få timer til dit event!


Prisen for at leje den store er ikke meget mere, men fordelen er, at den kan lave mange flere popcorn, meget hurtiger, så dine gæster ikke behøves og vente på at få deres popcorn.

POPCORNMASKINER LEJE
I København og Nordsjælland 


Vores Popcornmaskiner til udlejning kommer i mange farver og kan lejes med eller uden vogn.


Lej en klassisk Rød Popcornmaskine... Den røde Popcornmaskine er et sikkert hit hver gang, men mange drenge ønsker den Blå Popcornmaskine. Og skal I holde en temafest, så har vi både Hvide og Sorte maskiner til udlejning også... Men husk at booke i god tid!

NÅR DU LEJER EN POPCORNMASKINE...


Vi gør vores bedste for at holde prisen nede på vores udlejningsmaskiner, og der for har du mulighed for at vælge selv at hente maskinen, og selv at gøre den ren efter brug... Gider du ikke, så gør vi det gerne for dig!


Ønsker du selv at hente eller rengøre, så opkræver vi et depositum på 500,- som vil blive tilbagebetalt efter vi har gennemgået maskinen, og rengøringen er godkendt.Udlejning af Popcornmaskiner, Fadølsanlæg, Slush Ice Maskiner, HotDog Maskiner, Soundboks og meget andet til Fester og Events i København og Nordsjælland.

Skal du holde fest.?


Ingen fest eller event er komplet uden noget lækkert at spise og drikke, og det er her, udlejning af popcornmaskiner kommer ind i billedet. Hos os tilbyder vi udlejning af popcornmaskiner, så du kan tilbyde dine gæster noget lækkert og underholdende til din næste fest eller event.


Vores popcornmaskiner er perfekte til en række forskellige events, herunder børnefødselsdage, konfirmationer, firmafester, festivaler og meget mere. Vi har maskiner i forskellige størrelser og kapaciteter, så uanset hvor mange gæster du har, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige maskine til dine behov.


Vores popcornmaskiner er nemme at bruge og kræver ikke meget tid eller indsats. Du skal blot tilføje popcornkerner og olie til maskinen, og den vil automatisk poppe popcornene

og give dig den lækre duft af frisklavet popcorn. Dette gør det nemt for dig at fokusere på andre dele af din fest eller event, mens dine gæster kan nyde de lækre popcorn.


Udover vores popcornmaskiner tilbyder vi også udlejning af andre sjove maskiner, såsom fadølsanlæg, hotdog maskiner, slush ice maskiner og candyfloss maskiner. Disse er perfekte til at tilføje lidt ekstra til din fest eller event og give dine gæster noget sjovt og anderledes at prøve.


Vores fadølsanlæg er af høj kvalitet og kan give dig den perfekte øl til din fest, mens vores hotdog maskiner er nemme at bruge og kan lave lækre hotdogs på ingen tid. Vores slush ice maskiner kan tilbyde dine gæster en forfriskende og farverig drink, mens Vores fadølsanlæg er af høj kvalitet og kan give dig den perfekte øl til din fest, mens vores hotdog maskiner er nemme at bruge og kan lave lækre hotdogs på ingen tid.


Vores slush ice maskiner kan tilbyde dine gæster en forfriskende og farverig drink, mens vores candyfloss maskiner kan give dig en sød og sjov snack.


Vi tilbyder udlejning af disse maskiner til København og Nordsjælland, og vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser og høje kvalitet. Vores udlejningstjenester kan hjælpe dig med at gøre din næste fest eller event til en succes, og vi er altid klar til at hjælpe med at vælge den rigtige maskine til dine behov


HUSK: Se vores Kakao Dispencer


Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af udlejningstjenester, der kan hjælpe dig med at gøre din fest eller event til noget helt særligt. Vores popcornmaskiner er blot en af de mange sjove maskiner, som vi har til rådighed for udlejning, og vi er sikre på, at du vil finde den perfekte maskine til din næste fest eller event.

SÅDAN BRUGER DU VORES POPCORNMASKINER

DE MEST POPULÆRER
UDLEJNINGSMASKINER


Der er forskel på fester, men en ting er sikkert... Det er altid et kæmpe hit med en Popcornmaskine, Candyfloss maskine eller Slush Ice Maskine!